Uppfödarträff med inriktning på hjärta

Birmaringen och Birmavänner bjuder in till uppfödarträff i centrala Västerås den 3 mars 2018 med inriktning på hälsa och hjärta.

Vi vill tillsammans med forskare och försäkringsbolag börja arbeta aktivt att föda upp så friska birmor som möjligt. För att kunna göra det är det viktigt och få ta del av senaste forskningen kring hälsan på våra birmor, lika så föra diskussion med försäkringsbolagen så vi får stöttning och hjälp som uppfödare.

Vi kommer under denna uppfödarträff inrikta oss på hjärta och börja dagen med två forskare vid SLU, Åsa Ohlsson och Jens Häggström. Efter lunch kommer vi ha en paneldebatt med flera olika försäkringsbolag om hur vi tillsammans kan arbeta för att få så friska katter som möjligt.

Program och mer information kommer under februari månad. Men du kan redan nu anmäla ditt intresse för uppfödardagen och på så sätt få senaste nyheterna kring agendan.

Anmäl ditt intresse redan idag!

För er som planerar att resa till Västerås och behöver övernattning så har vi förslag på Rytterne Kyrkskola där kan ni kontakta Annika och hälsa från Marina.