Birmaresultat 8 mars

image
BEST IN SHOW, BREED BIS BIRMA

Vuxen hane
SE*Candlebrights Boss of Destiny

Vuxen hona
GIC S*Backkaras Mayday

Kastrathane
GIC GIP WW’13 S*Lineahuset’s Maharajah DSM DVM

Kastrathona
SC S*Lineahuset’s Princess Dharma

Ungdjur
S*Backkaras Future Hope

Kattunge
S*White Treasure’s Quizz

SPECIALKLASSER

Vackraste ögon
S*White Treasure’s Quizz

Fluffigaste svans
S*Vårbergets Tore

Herre på täppan
S*Vårbergets Tore

Publikfavorit
Delad förstaplats mellan
SE*Gatto Leone’s Trocadero X-B och
SE*Noonoocoo’s Tallou

Med reservation för eventuella fel

Birmaspecial 8 mars

S*Lazaritsa's Urax
S*Lazaritsa’s Urax

Birmaringen kommer att vara med och fira att birmorna får sin första Breed BIS på Stockholms Kattklubbs utställning i Sollentuna den 8 mars.

Breed BIS kan hållas om det finns minst 50 utställda katter av en och samma ras, samtidigt som det finns minst 50 katter i andra raser i samma kategori. Låter det krångligt?

I detta fall kommer minst 50 birmor att ställas ut. De andra raserna i kategori 2 är american curl, la perm, main coon, neva maskerade, norsk skogkatt, ragdoll, sibirisk katt, turkisk angora och turkisk van. Det kommer garanterat minst 50 av dessa raser också.

Alla birmor kommer att ha en egen nomineringsrunda hos sina respektive domare. Det innebär att det blir en hel panel med enbart birmor. I den andra kategoripanelen finns enbart de andra kategori 2-katterna med.

Birmaringen kommer naturligtvis att finnas på plats! Du kan få hjälp att bli medlem och du får också se hur enkelt du laddar upp ditt eget material här på hemsidan. Vi kan till och med uppdatera fortlöpande med både bild och text så även du som inte är där kan se hur det går för birmorna.

Vi tar gärna emot förslag på sidoklasser. Naturligtvis kommer en av klasserna att vara ”Vackraste ögon”. Skriv ditt förslag i kommentarsfältet nedan eller maila marina@birmaringen.se.

Stockholms kattklubb