A B C D E F G H I J K L
M N O P Q R S T U V W X Y Z
S*Sacred Heart's
Uppfödare: Ellinor Åkerström-Borg

En liten uppfödning av Helig Birma mellan Stockholm och Södertälje (Tumba i Botkyrka kommun), med max 1-2 kullar/år.
Målsättningen är rastypiska, friska och sunda katter, fria från defekter och med god mentalitet, främst i färgerna brunt, blått, choklad & lila samt tabby-varianterna.
Alla våra avelskatter testas för Fiv/felv, chlamydia, HCM/RCM-skannas, njurskannas och blodgrupperas. Utöver dessa tester genomgår alla våra katter regelbundna hälsokontroller.

 
   

S*Sacred Maidens
Uppfödare: Anne-Marie Andersson

Är en liten alldeles nystartad (2009)uppfödning i hemmiljö. Vi vill avla fram rastypiska birmor och gärna i färgerna blått, creme, ev brunt och paddor ur dessa färger. Vårt mål är också att en kattunge ifrån Sacred Maidens ska bli en familjemedlem i många år framöver som ni som ägare ska finna stort glädje i. På vår sida hittar du presentation om oss och vår uppfödning och även våra katter. Uppdatering av hemsidan kommer att försöka göras så ofta det bara går. Ha en trevlig stund på vår hemsida!

 
   

Safiren's
Uppfödare: Kerstin Sjölund Eriksson

En liten uppfödning av helig birma sedan 1982. Jobbar med brunt, blått, choklad samt lila och tabby av dessa. Strävar efter friska sunda katter med bra typ.
 
   

S*SagaStar's
Uppfödare: Satu Toivanen

SagaStar's är en liten uppfödning i hemmiljö. Jag älskar rött och har just nu kullar i denna lite ovanligare färgvariation. Även andra färger förekommer. Välkomna!
 
   

S*Saphire Extreme
Uppfödare: Anette och Bjarne Högman

Kattungar tidvis till salu med specialisering på tabby i färgerna brunt, blått, choklad & lila.
 
   

S* Seagull Point
Uppfödare: Lena Rasche

Liten birmauppfödning i hemmiljö belägen i Leksand. Vår målsättning är att föda upp sunda, rastypiska och sociala katter. Välkomna!
 
   

SE*Shinseinas
Uppfödare: Agneta Ehrenholm

Här kan du läsa om våra katter och planerade kullar samt målsättning för vår uppfödning
 
   

     
S*SinhTsunKitthas
Uppfödare: Marina Hammarberg

SinhTsunKitthas är en liten uppfödning av Heliga Birma i hemmiljö med mycket lek/bus och kärlek, med kattungar tidvis till salu i färgerna brunt, blått och tabbyvarianterna av dessa.
 
   

Skogshöjdens
Uppfödare: Kerstin Zimmerman

Uppfödning av Helig birma sedan 1978. Bruna, blå, bruntabby och blåtabby kattungar tidvis. I någon mån även choklad och lila samt deras tabbyvarianter. Välkommen!
 
   

S*Skönhetens
Uppfödare: Annica Annell


Min målsättning är att föda upp den rastypiska Birman. Den ska naturligvis vara frisk och sund och framförallt ha ett trevligt och mysigt temperament.

 
   

S*Snow Road
Uppfödare: Alla Fällman

En seriös uppfödning av Helig Birma sedan 2005 med inriktning på brunt, blått, choklad, lila och tabby-varianterna av dessa färger. Målsättningen är att föda upp sunda, friska, vackra samt rastypiska katter med bra temperament. Kattungar finns tidvis till salu. All info om våra katter, kattungar och utställningsresultat hittar du på vår hemsida.
Varmt välkommen.


 
   

S*Snurrpan's
Uppfödare: Anna Lundgren

Med inriktining på tabby. Brun, blå, choklad och lila. Målsättning att ha bra storlek, fin ögonfärg och så rastypisk som möjligt samt supertemperament!
 
   

S*Snölyktans
Uppfödare: Jennie Kallström

Liten uppfödning av Helig Birma, föder upp i färgerna brun, blå choklad och lilamaskade även i tabbyvarianter. Välkommen att kika mer på min hemsida.
 
   

S*Soldyrkarnas
Uppfödare: Sussie Blom

Välkommen in till min hemsida. S*Soldyrkarnas är en liten birmauppfödning i Norrtälje, norr om Stockholm. Våra birmor är våra familjemedlemmar och vi strävar efter att föda upp friska, sunda och sociala birmor.
 
   

     
S*Sotvippan's
Uppfödare: Ing-Marie Söderman

Liten uppfödning med många färger.
 
   

     
S*Star Cat-Cher's
Erika Wesslén

Välkommen in hos mig & mina katter! Jag har en liten uppfödning med för närvarande tre katter. Skriv gärna en rad i min gästbok!
 
   

SE*Stjärnljusets
Uppfödare: Marléne Grönstedt

Om SE*Stjärnljusets uppfödning av birmor och övriga katter i uppfödningen.
 
   

S*Storeklev´s
Uppfödare: Maria Silén

S*Storeklev's birmor är en liten uppfödning med cirka en kull per år. I katteriet finns fyra fertila birmor och en kastrathona. De fertila är två honor och två hanar, varav en är avelshane, (hjärt-och njurscannad, blodgrupp A).

Vi finns i Hässelby Villastad, västra Stockholm. Välkommen till min hemsida för mer information och kontakt.

 
   

S*Super Classics
Uppfödare: Anita Ekholm

Vi strävar efter friska, socialt anpassade kattungar som följer birma standard. Vi inriktar oss på lila och blått och brunt. Både solid och tabby. Liten uppfödning i hemmiljö. Välkommen.
 
   

     
S*Suzmima's
Uppfödare: Suzanne Pregnér

Jag som har S*Suzmima's Birma heter Suzanne Pregnér och bor i Göteborg, ett stenkast från Liseberg. Stamnamnet registrerades 1997 och fram till 2009 har jag haft 12 kullar.
 
   

SE*Tehyas
Uppfödare: Gina Sjöberg

Jag bedriver en liten uppfödning av birmor i Stockholm där jag bor med min lilamaskade hona Tehya och min blåtabbymaskade hane Frans. Välkomna att kika in på vår hemsida! 
   

S*Tjejringens
Uppfödare: Marina Walström

Liten uppfödning i Västerås av birmor och balineser.
 
   

SE*Tjuderuttans
Uppfödare: Annicka Nyrell

En liten uppfödning i hemmiljö på Österlen. Vårt mål är att föda upp friska, sunda och rastypiska birmor, fria från defekter och med temperamentet i fokus. Katterna är först och främst kära familjemedlemmar hos oss. De växer upp tillsammans med barn och följer ibland med på utställningar och andra små resor. Välkommen in på min hemsida!

 

 
   

S*Top Team's
Uppfödare: Wiweca Stålbrandt Åhlund

Vårt katteri som föder upp Birma och Britter, och hundarna som finns hos oss.
 
   

S*Torsbovallen´s
Uppfödare: Susanne och Rosalie Johnsson

En liten uppfödning av helig birma i hemmiljö.
 
   

S*Toscabelles
Uppfödare: Annika Myhrberg

Liten uppfödning av helig birma. Sidan innehåller det mesta om mina 5 birmor (och 2 huskatter).
 
   

S*Ullstrumpans
Uppfödare: Anna Maria Resare

Liten uppfödning av Helig Birma i hemmiljö