A B C D E F G H I J K L
M N O P Q R S T U V W X Y Z
     

S*Ma'ha Gita
Uppfödare: Lisa Karlsson

Birmauppfödning sedan 1995 med målsättningen är att föda upp sunda, trevliga, rastypiska kissar som kan förgylla tillvaron för hussar och mattar. På vår sida hittar du presentationer av katterna, planerade och tidigare kullar och många bilder på birmor i olika färger. Välkommen in på vår sida!
 
   

     

SE*Malmqvist
Uppfödare: Jonny och Pernille Malmqvist


Vi har en liten uppfödning med målet att få trevliga, sociala och vackra birmor.
Våra kattungar får mycket uppmärksamhet och får vistas i hela huset. 

 
   

S*Mazzerati's
Uppfödare: Katarina Höglenius

Jag har i lugn och trygg hemmiljö Mazzeratis uppfödning,här kan du läsa om mina birmakatter,vår uppfödning och kattungar.


 
   

SE*Minitassens
Uppfödare: Helen Larsson

Sidan är om min uppfödning av Birmor, samt om min hund :)
 
   

S*Min Bästa Vän
Uppfödare: Ingela Carlén

En sida om våra underbara birmakatter, och även huskatterna Katastrof och Rabalder! Ibland har vi kattungar och de har en egen blogg!
 
   

S*Min Lilla
Uppfödare: Camilla Sjödin

S*Min Lilla är en liten uppfödning och hos oss lever alla våra katter som fullvärdiga och högt älskade familjemedlemmar. Vi har en till två kullar per år och fokusen ligger främst på att katterna ska vara friska, trevliga och underbart mysiga individer! Och naturligtvis med den vackra birmalooken, som pricken över i!
Välkomna att höra av er och kika gärna in på vår hemsidasida, för att se fotografier samt läsa mer om katterna och uppfödningen!

 
   

S*Miss Lytesse
Uppfödare: Madeleine Svensson

Liten Birmauppfödning i Vegby strax utanför Borås. Målsättning är att föda upp friska, harmoniska och rastypiska birmor med ett bra temperament. I första hand är katterna våra familjemedlemmar.
 
   

S*Mis Tesoritos
Uppfödare: Lotta Möller

Mis Tesoritos birmor är en liten uppfödning i Torslanda/Göteborg. Startade uppfödningen 1998. De vanligaste fägerna jag föder upp är brunmaskad, blåmaskad, chokladmaskad och lilamaskad. Kan även ibland ha tabbyvarianterna av dessa färger. Målsättningen är naturligtvis att få fram sociala och rastypiska birmor som blir härliga familjemedlemmar.

 
   

S*Mittekitten's
Uppfödare: Monica Mathisson

En liten uppfödning av Helig Birma i Nybro. Sidan är en presentation av mina katter, tidigare kullar och förhoppningsvis kommande kullar.
 
   

S*MoDeAnns
Uppfödare: Anna Ekstrand

Bor med min familj i en liten ort vid namn Storå, sex mil norr om Örebro. Jag startade min birmauppfödning 1998 under stamnamnet S*MoDeAnns. Namnet kom till av mina katters och mitt eget namn - Mo rris, De zzi och Ann a.

Våra katter har tillgång till egen rastgård och kan gå ut och in som de själva vill. I familjen finns också tre hundar. Två saluki och en västgötaspets. Vi har också en liten uppfödning av raskanin
 
   

     

S*Moneris
Uppfödare: Monica Ericsson

En liten uppfödning av Helig Birma på landet utanför Örnsköldsvik.
För tillfället har vi kattungar.
Välkomna och kika in på hemsidan.

 
   

S*Moses'
Uppfödare: Nina d'Aubigné

En liten uppfödning i hemmiljö av helig birma med inriktning på blått, brunt samt tabby i dessa färger.
 
   

S*Nashvilles
Uppfödare: Birgitta Magnusson Soini

Vi har en liten uppfödning där våran inriktning är på friska sunda katter med ett gott temperament. Färgerna vi föredrar är brunt, blått, choklad och lila.
 
   

     
S*Nebulosans
Uppfödare: Barbro Gretener

Nebulosans birmor finns i Uppsala sedan 1994. Jag vill ta fram rastypiska birmor med bra temperament i färgerna brunt, blått och choklad, solida och tabby. På min hemsida hittar du alla mina katter med ord och bild, en sida om Hälsa, en med Stamträd. Jag har egen avelshane. Välkommen in.
 
   

     

SE*Noonoocoo's
Uppfödare: Anneli Nenzén

Mitt lilla katteri finns i Vallentuna, några mil norr om Stockholm.
Min första avelshona heter S*Tjejringens Muffin men kallas för Smulan. Nu har jag också en liten Tallou, dotter till Smulan och från min egen uppfödning, som också ska få bli mamma. Jag planerar att de ska få en kull var per år förutsatt att allt fungerar som det ska.

Aktuell information om katterna, kullar och kattungar hittar du på min hemsida

Varmt VÄLKOMMEN att titta in!

 
   

     
S*Noppeligan's
Uppfödare: Elisabeth Bellerud

En liten uppfödning med 1 -2 kullar/år. Katterna här hemma är kära familjemedlemmar i första hand och blir ompysslade därefter.
 
   

     
S*Nord Silvas
Uppfödare: Viktoria Bergqvist

Vi är den lilla uppfödningen med det stora hjärtat. En liten uppfödning i västerbottens inland med naturen nära. Vi strävar efter sunda och friska birmor med gott temperament. Färgerna går i både solid och tabby i härlig variation. Välkommen att höra av dig till oss!