Välkommen hit!

Birmaringen startade i mars 2009 som ett ideellt initiativ för att skapa gemenskap för birmauppfödare. Birmaringen var ett nytt sätt att dra besökare till varandras hemsidor genom att alla medlemmar hade samma grafik på sina respektive hemsidor.

ringgrafik_1 br_ringgrafik

Genom att klicka på bilden vandrade man framåt eller bakåt i ringen, för att till slut komma tillbaka till sidan man börjat på. Alternativet ”Slumpad sida”. Idag, när de flesta hemsidor sällan uppdateras, kommer Birmaringen att ha en stark koppling till Facebook.

Såväl uppfödare som ”vanliga” birmafantaster är välkomna att bli medlemmar! Det kostar ingenting alls. Målet är att vi tillsammans ska skapa det bästa stället för allt som har med birma att göra. De medlemmar som vill, kommer exempelvis att kunna lägga upp egna sidor, göra annonser för kattungar, lägga upp bilder och skriva artiklar.

Fler funktioner kommer att läggas till så småningom. Birmaringen är fortfarande ett ideellt initiativ, så jobb och livet i allmänhet gör att det kan ta tid att få allt på plats. Är du fena på WordPress så tar jag tacksamt emot din hjälp! Maila mig på marina@tjejringen.se

Marina Walström
marina@birmaringen.se
Västerås 2014-02-01

 

Skicka e-post eller använd formuläret nedan för att komma i kontakt med oss.

[contact-form-7 id=”259″ title=”Kontakt”]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *