Skapa inlägg

För att göra ett inlägg måste du vara inloggad. När du loggar in får du upp administrationspanelen. Det finns mycket att titta på, men du behöver bara hitta några få saker för att göra ett inlägg.

Du kan klicka på varje bild för att se dem i större format.

Har du börjat på ett inlägg och vill redigera det eller ändra på något väljer du Inlägg -> Alla inlägg.
inlagg_1

 

Då får du upp de inlägg som du har gjort, både publicerade och ännu ej publicerade. Klicka på det inlägg du vill redigera och följ instruktionen nedan.
tidigare_inlagg

 

Varje inlägg ska ha en rubrik. Det är den som blir själva länken på Birmaringen.se. Det är den text du skriver i rutan som blir synlig på hemsidan.
skriv_inlagg

 

Varje inlägg ska ligga i en kategori. Det blir enklare att hitta dem då. Vill du lägga ut både din uppfödning, din avelshane och kattungar till salu? Gör då ett inlägg för varje ämne och lägg dem i rätt kategori. Du kan egentligen lägga in hur mycket information du vill.

Etiketter är sökbegrepp som man kan söka efter på hemsidan. Det viktigaste här är din ort och ditt län. Då hittar eventuella kattungeköpare lätt uppfödare i sitt område. Etiketterna är alla de ord som ligger i en salig röra till höger på sidan.
kategori_etikett

 

Spara ditt inlägg. Tryck på Förhandsgranska så får du se hur det ser ut ”på riktigt”. När du är nöjd kan du klicka på Status -> Utkast -> Redigera. Välj För granskning och Spara igen.
spara_inlagg

 

Nu ser jag att det finns ett nytt inlägg att publicera. Först kollar jag detaljer som rubrik, länkning, avstavning, kategori och etikett. Jag är också noga med att det finns kontaktuppgifter i inläggen. Det ska finnas antingen telefonnummer eller e-postadress – hur ska någon annars kunna få tag i dig? Det bästa är om telefonnummer finns med. Det är fortfarande många som hellre vill ringa än skicka e-post.