S*Amloves uppfödning

SE*Amloves Good Hope

Vi som har S*Amloves uppfödning heter Katarina och Robert. Vi bor tillsammans med våra birmor i ett hus i Göteborg.

Vi föder upp birmor i olika färger som tex brunt, bruntabby och rött. Vi har kattungar lite då och då.

Välkommen att titta in på vår hemsida där det finns bilder på våra katter. Under fliken ”Kattungar” lägger vi ut bilder på kattungar när vi har några.

Katarina & Robert

E-post: amloves@hotmail.se
Hemsida: www.amloves.se

S*Yamsa’s Noble Guy

gusse_600

Låt mig presentera  Yamsa’s Noble Guy, eller Gusse, som vi valt att kalla honom. Han är vår alldeles egna lilla spinnande solstråle, fyller huset med småknorrande läten. Han älskar att leka Kurragömma och får han en leksak han gillar morrar han, likaså när maten är extra god. Får han inte mat i rätt tid, kan det hända att han välter en stol vid kylskåpet för att få uppmärksamhet. Går jag till badrummet, så ser han till att vara först på plats på toalettstolen och där sitter han och pratar med mig när jag pysslar.  Vi är så stolta att vår Gusse finns med på listan över årets katt 2014.

Tack Marie och Leif, S*Yamsa’s Birmor för vår solstråle!

Susanne Lamell

gusse_500

Skogshöjdens

Birmaringen_UkullenJag heter Kerstin Zimmerman och är SVERAK-diplomerad uppfödare. Jag har fött upp birma sedan 1978.  Färger: Bruna, blå, choklad och lila samt tabbyvarianterna. Vill du veta mer? Besök Skogshöjdens hemsida eller skicka e-post till skogshojdens@telia.com.

Skogshöjdens finns i Västmanland, närmare bestämt i Köping.   Välkommen!